Новини

Круглий стіл працівників соціальної сфери Боярської громади з регіональною командою у Київській області БО «БФ Стабілізейшен Суппорт Сервісез»

12 квітня у сесійній залі Боярської міської ради за участі заступниці Боярського міського голови Наталії Ульянової відбувся круглий стіл працівників соціальної сфери Боярської громади з регіональною командою у Київській області БО «БФ Стабілізейшен Суппорт Сервісез». 

Регіональний координатор по Київській області Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» Ольга Дзержинська презентувала Звіт за результатами соціального дослідження щодо доступності та якості надання соціальних і адміністративних послуг у Боярській міській територіальній громаді. 

У рамках цього дослідження відбулося опитування 300 респондентів у серпні-вересні 2023 року. Дослідження стосувалося: ефективності надання послуг у громаді, отримання матеріальної допомоги, ставлення до системи соціального захисту, наявності проблем у системі соцзахисту тощо. 

Начальниця Управління соціального захисту населення БМР Ольга Папоян представила «Соціальний паспорт» Боярської міської територіальної громади. 
«Це не сталий документ, його зміст буде змінюватися, адже залежить від демографічної, економічної, соціальної ситуації»,
– наголосила Ольга Папоян. 

За результатами круглого столу учасники зібрання ухвалили і підписали Резолюцію. Документом передбачено проведення щорічної актуалізації даних у соціальному паспорті громади, а також виконання плану розвитку системи соціального захисту населення. 

Захід реалізовано в межах проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб» за фінансування UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні.

Опубліковано: 12 квітня 2024, 13:08
Останні новини