Новини

Можливість отримання житлових приміщень деяким категоріям осіб, які потребують поліпшення житлових умов та захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей від БФ «МІСІЯ ХАНСЕНА В УКРАЇНІ»

Можливість реалізується у рамках Меморандуму про співпрацю у сфері соціального захисту населення з Благодійною організацією «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «МІСІЯ ХАНСЕНА В УКРАЇНІ».

Житло надається в тимчасове користування на 5 років (безплатно) на підставі відповідного договору діючим військовослужбовцям, які беруть безпосередню участь у бойових діях та ветеранам, які потребують поліпшення житлових умов (відсутність у власності або у членів родини першої лінії споріднення житла з розрахунку більше 7 кв. м житлової площі на людину), які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і які є МЕШКАНЦЯМИ Боярської міської територіальної громади. 

Термін подачі заявки з ОБОВ’ЯЗКОВИМ подальшим документальним підтвердженням до 30 КВІТНЯ 2024 РОКУ. 

Анкету необхідно заповнити за посиланням: https://forms.gle/W6dNMY4zEfjRyHj56

Копії документів, що підтверджують вказану в анкеті інформацію, необхідно подати до Управління соціального захисту населення БМР у паперовому вигляді до 10:00 30 квітня. Для пред'явлення обов'язково мати при собі оригінали документів. 
Адреса: м. Боярка, вул. М. Грушевського, 39, каб. 101

За результатами засідання робочої групи при виконавчому комітеті Боярської міської ради щодо розгляду заяв, будуть підготовлені пропозиції щодо кандидатів для отримання житлових  приміщень та передані до Благодійного фонду «МІСІЯ ХАНСЕНА В УКРАЇНІ». 

За консультацією звертайтесь до Управління соціального захисту населення БМР за телефоном: 063 355 92 82

Опубліковано: 24 квітня 2024, 14:00
Останні новини