Новини

Виконавчий комітет визначив виконавця послуг з вивезення сміття

Виконавчий комітет рішенням № 20/1 від 12 квітня 2018 року затвердив виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Боярської міської ради. Переможцем конкурсу визнано комунальне підприємство «Боярське головне виробниче управління житлово-комунального господарства» як єдиний претендент, що подав документи.

Розглядом конкурсних пропозицій займалася спеціальна комісія, до складу якої ввійшли: заступник міського голови з комунальних питань Віталій Мазурець, начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, транспорту та надзвичайних ситуацій Марина Савчук, радник міського голови Віталій Юрченко, депутати Боярської міської ради, керівники структурних підрозділів апарату виконавчого комітету. Засідання комісії відбулося 14 березня 2018 року.

На участь у конкурсі надійшла тільки одна пропозиція від комунального підприємства «Боярське головне виробниче управління житлово-комунального господарства».

За словами голови комісії Віталія Мазурця, конкурсна пропозиція КП «БГВУЖКГ» відповідає кваліфікаційним вимогам, передбаченим конкурсною документацією, а отже відсутні причини для її відхилення.

Згідно з п. 5.7 розділу 5 Положення про конкурс, якщо в конкурсі бере участь лише один учасник, строк, на який він визначається, становить 12 місяців, а за 30 днів до його закінчення оголошується новий конкурс.

Опубліковано: 19 квітня 2018, 13:20
Останні новини