Новини

У рамках Договору про дружбу і співробітництво між громадою міста Карпі і Боярською МТГ, укладеного у квітні 2024 року, розпочато реалізацію спільного італійсько-українського проєкту «Подорож до Італії – 2024»

Група у складі 10 дітей і двох супроводжуючих кураторів прибула у м. Карпі. 

Фінансування Проєкту здійснюється муніципалітетом Карпі та Асоціацією волонтерів у Італії «ODV MRIYA» без залучення коштів з бюджету Боярської громади. 

З італійської сторони здійснення заходів проєкту забезпечили мер міста Карпі 2019-2024 років Альберто Беллеллі, новообраний міський голова Карпі Ріккардо Рігі, заступник мера міста Карпі Тамара Кальзоларі, голова Асоціації «ODV MRIYA» Мартіно Маркі, заступник голови Асоціації «ODV MRIYA» Ростислав Кофлик та інші. 

Серед запланованого програмою відпочинку: цікаві майстер-класи, екскурсії, відвідування визначних місць Італії, розважального комплексу з басейном і навіть триденний відпочинок на італійському узбережжі Середземного моря. Італійські друзі подбали про створення умов для спокійного, безпечного і наповненого різноманітними заходами відпочинку наших дітей у теплій та гостинній атмосфері впродовж 10 днів. 

Організацію подорожі та комунікацію з італійською стороною забезпечили депутати Боярської міської ради від «Слуги Народу» Олена Поліванова і Аліна Григорʼєва. Проєкт реалізовано за сприяння секретаря Боярської міської ради Олексія Перфілова і депутатів Боярської міської ради Валерія Мілевського, Олександра Верголяса та Андрія Арчакова. 

Висловлюємо вдячність організаторам проєкту, всім, хто забезпечив можливість здійснити подорож! Надати дітям з Боярської громади можливість відволіктися від трагічних реалій війни, поринути у незабутні враження, відчути задоволення від подорожі, турботу і піклування під мирним італійським небом – мета, досягнення якої варте будь-яких зусиль!

Опубліковано: 12 липня 2024, 12:01
Останні новини