Новини

Нещодавно в боярському парку Перемоги з’явився новий мотузковий парк для малечі

Ініціаторкою його створення стала керівниця ліцею «Лісова школа» міста Боярка Вікторія Островська.

Проєкт реалізовано в рамках партнерської ініціативи від ChangeX та The LEGO Foundation «Створімо світ гри і дитинства», де ChangeX – це платформа, місце зустрічі спільнот з перевіреними ідеями та можливістю отримати фінансування.

«Коли я приєдналася до цієї ініціативи і подала власний проєкт на конкурс «Ідеї дитячих майданчиків», то навіть не очікувала, що виграю грант на втілення моєї ідеї, – розповідає Вікторія Островська. – Під час розробки проєкту ми з командою школи врахували вимоги щодо максимального залучення юних жителів громади до користування новим майданчиком, отримали необхідні дозволи та заручилися підтримкою з боку Боярської міської ради і КП «Боярське ГВУЖКГ».

На реалізацію проєкту ми отримали 70 000 грн, тож мали «вписатися» в цю суму. Було вирішено доповнити дитячу ігрову локацію в парку Перемоги саме мотузковим парком. 

Виконавці – компанія «Mоtuzkova» та керівниця цього проєкту Катерина Марченко – зробили все для забезпечення малечі веселого та корисного дозвілля. Мотузкові елементи встановлені на максимально низькій висоті задля безпеки дітей. Також враховано вимоги щодо збереження дерев. Використано надійні та екологічні матеріали і кріплення», – розповіла Вікторія.

Цей майданчик буде передано на баланс КП «БГВУЖКГ» для забезпечення його подальшої експлуатації.

Опубліковано: 05 вересня 2024, 16:13
Останні новини