Новини

У м. Кам’янець-Подільському впродовж 18-19 червня відбулося чергове засідання Муніципальної платформи з питань клімату та енергії «Енергоменеджери, мережуймось – 2024»

До участі в заході були залучені енергоменеджери з громад, які мають практичний досвід, а також громади, в яких робота в цьому напрямку тільки розпочинається. Серед них і Боярська міська територіальна громада, яку представила Катерина Крук, головний спеціаліст (енергоменеджер) проєктно-договірного відділу Управління капітального будівництва Боярської міської ради.

«Я стала енергоменеджером лише в травні 2024 року. Тож цей захід для мене був дуже корисним. Спілкування з досвідченими фахівцями, нові знайомства та занурення в тематику мені дуже знадобляться в роботі. Наразі Боярська громада готується до впровадження системи енергетичного менеджменту», – поділилася враженнями Катерина Крук.

Загалом учасники взяли участь у дискусіях: що таке система енергоменеджменту, проблеми та виклики, інтеграція досвіду фахівців на рівні громад та його адаптація в умовах зміни клімату, управління проєктами на рівні критичної інфраструктури тощо.

Крім того під час заходу відбулося змагання фіналістів конкурсу Energy management star 2024, в якому перемогла енергоменеджер з Сумської міської територіальної громади Марина Драніченко, яка займається питаннями охорони довкілля та енергоефективності в органах місцевого самоврядування з 2013 року.

Опубліковано: 28 червня 2024, 10:47
Останні новини