Новини

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Боярської міської ради (КУ ЦНСП БМР) надійшов великий вантаж від Міжнародного медичного корпусу

Отримана допомога – це здебільшого засоби реабілітації: інвалідні візочки, ходунки, крісла для миття в ванні, тростини, палички, ролатори (ходунки із сидінням для пересування вулицею), бандажі тощо. 

Відділення натуральної допомоги ЦНСП на підставі акта прийому-передачі надає їх підопічним у тимчасове користування.

«Відділення натуральної допомоги нині надає підтримку приблизно 2,5 тис жителів, серед яких: особи з інвалідністю, багатодітні – малозабезпечені родини, люди похилого віку, особи/сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Ми виїжджаємо до людини/сім’ї, складаємо акт, формуємо пакет документів і далі діємо відповідно до алгоритму.
Нині ЦНСП має повністю оснащену матеріально-технічну базу. Завдяки фінансовій підтримці Боярської міської ради вповні виконує покладені на Центр завдання. На початку війни Центр отримував багато гуманітарної допомоги. Нині все необхідне в основному купується коштом міського бюджету», – розповіла Марія Мішура.

Колектив КУ «ЦНСП» складається з 49 працівників, які виконують головне завдання: допомагати людям.

Наша розмова з директоркою Центру відбулася напередодні Дня Конституції України. Пані Марія повернулася з Києва, де в аналогічних установах відстоювала право на отримання допомоги для людини, яка опинилася в складній життєвій ситуації. Ситуація з чоловіком, який через жорстокість сина став безхатьком, цього разу змінилася на користь останнього. Саме за таким принципом працюють у КУ «ЦНСП» Боярської міської ради.

Опубліковано: 28 червня 2024, 15:46
Останні новини