Новини

На засіданні техногенної комісії вирішено питання відшкодування коштів постраждалим внаслідок вибуху і дозволу дітям ходити до школи в умовах карантинних обмежень

Сьогодні, 26 березня, відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Боярській міській територіальній громаді.

На порядок денний було винесено два основних питання.

Перше питання стосувалося стану поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. Комісія вирішила надати право керівникам дошкільних та шкільних навчальних закладів самостійно встановлювати очну, змішану або дистанційну форму навчання, самостійно приймати рішення про обмеження відвідання занять учнів 1 – 4 класів, а також дошкільних навчальних закладів за погодженням із управлінням освіти і науки виконавчого комітету Боярської міської ради.

Друга тема, яка була порушена, стосувалася відшкодування коштів жителям приватних будинків внаслідок вибуху 16 березня по вулиці Королюка у Боярці. Зокрема комісія зробила переоцінку збитків майна мешканців і вирішила збільшити матеріальну допомогу постраждалим на загальну суму 260 535 грн.

Опубліковано: 26 березня 2021, 15:48
Останні новини