Новини

18 березня відбулася радісна подія для молоді Боярської громади – урочисте відкриття приміщення Боярського молодіжного центру МолодьSpace

Молодіжний простір готовий стати осередком для народження нових ідей, для навчання та розваг, для цікавих зустрічей та комунікації за адресою: Міська бібліотека – філія для дітей № 2, що знаходиться в Боярці по вул. Петлюри, 41.

На початку минулого 2023 року було створено Боярський молодіжний простір МолодьSpace. Навіть без власного приміщення активною молоддю було реалізовано багато цікавих проєктів, зокрема «ЛідерCamp» та «ЛідерCamp 2.0», проводилися кінопокази, майстер-класи, тренінги, спортивні заходи, зустрічі зі спікерами з саморозвитку тощо. 

Нове приміщення дасть молоді широкі можливості для проведення зустрічей, цікавих заходів, освітніх проєктів та інших активностей.

Простір обладнаний та оснащений усім необхідним для організації різноманітних заходів відповідно до потреб та запитів молоді. 

Поява цього простору стала можливою завдяки злагодженій плідній співпраці Боярської міської ради, Управління культури, молоді та спорту Боярської міської ради, КЗ «Боярська публічна бібліотека» та КП «Боярський інформаційний центр».

У рамках підписаного меморандуму про співпрацю БО «БФ «Era Ukraine» (Віктор Камінський) з КП «БІЦ» було подано проєкт та отримано грант від Youth Up та UNICEF на оздоблення та облаштування приміщення для молодіжного простору. Боярські художниці Анна Кшановська та Наталія Павлушинська виконали його художнє оформлення. 

За фінансову допомогу від міста-побратима Дуе (Франція) придбано меблі та обладнання.

В офіційному відкритті взяли участь численні гості: делегація з міста-побратима Біржай (Республіка Литва), яка саме перебувала з офіційним візитом в нашій громаді, а також заступниця начальника Управління молоді та спорту КОВА Світлана Назарук, голова Київського обласного молодіжного центру Андрій Михайлов, представники КМДА та багато інших.

Боярський міський голова Олександр Зарубін щиро подякував за плідну роботу всім, хто долучився до реалізації проєкту.

Звісно, були теплі слова подяки за допомогу та подарунки від гостей. А також кава та солодощі.

Опубліковано: 21 березня 2024, 13:19
Останні новини