Новини

Впродовж 13-14 вересня в Чернівцях відбувся Український урбаністичний форум

Боярську міську раду на форумі представляли Марина Савчук та Ольга Михеєнко з Управління розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства , а також головний архітектор Андрій Романюк з відділу містобудування та архітектури. 


Знайомство з представниками органів влади Чернівецької міської ради супроводжувалося обміном досвідом роботи у сфері архітектури та житлово-комунального господарства.


Фахівці з різних міст України з великим інтересом брали участь у дискусії щодо просторового розвитку українських міст в умовах війни. Найбільша увага була приділена актуальній на сьогодні темі: «Планування інклюзивного міського середовища». 


Цікавою виявилася і дискусія про деколонізацію міського простору. Жителям Боярки, які нещодавно розпрощалися з Павлом Корчагіним, вже відомо, чому важливо не лише демонтувати памʼятники, але і переосмислювати колоніальне минуле.


Учасники форуму повернулися додому з новими ідеями та знайомствами. Сподіваємося, що отриманий досвід знадобиться під час розбудови Боярської громади.

Опубліковано: 25 вересня 2024, 15:11
Останні новини