Новини

Нові тренажери для секції важкої атлетики та пауерліфтингу на базі Боярського НВК «Гімназія – ЗОШ І ст.»

13 грудня відбулася урочиста передача тренажерів для секції важкої атлетики та пауерліфтингу, яка вже два з половиною роки працює на базі Боярського НВК «Гімназія – ЗОШ І ст.».

В якості «миколайчиків» важкоатлети отримали сучасні тренажери: лаву для жиму лежачи, лаву для жиму сидячи та раму для присідань зі штангою. А на додачу – два дуже гарних десяти кілограмових диски, які дуже зручні для дітей завдяки своїм розмірам. Як розповів тренер з важкої атлетики та пауерліфтингу, заслужений тренер України Сергій Михайлович Тетянюк, ці сучасні тенажери зроблять тренування не лише більш ефективними, але й безпечнішими. Адже, на відміну від старих, вони оснащені страхувальними «пастками».

З цією подією спортсменів та їх тренера привітали міський голова Боярки Олександр Зарубін, заступник міського голови Тетяна Кочкова, депутат Києво-Святошинської районної ради В’ячеслав Отрішко, директор Боярської міської ДЮСШ Володимир Сафонов та заступник директора Боярської міської ДЮСШ Вадим Мачуговський.

Ця зустріч, яка розпочалася із невеликого історичного екскурсу із життя секції, перетворилася на маленьке, майже родинне свято. Адже, як з’ясувалося, свого часу у «Михалича» (так ласкаво називають свого тренера всі його виховані) тренувався – в 1996-2000 р.р., ще в залі у підвалі Боярської ЗОШ №3 – Олександр Зарубін. Та й інші учасники цієї зустрічі не просто так згадують добрим словом цього мудрого наставника, який виховав цілу плеяду відомих важкоатлетів, чиї імена знає весь світ.

А особисто я впізнав з фото на одному зі стендів свого учня – віце-сержанта і замкомвзводу Володимира Бирука. Ще навчаючись в Навчально-оздоровчому комплексі Київського військового ліцею ім. І.Богуна (2002-2004 р.р.), Володя під керівництвом Сергія Тетянюка зробив перші кроки на шляху своєї спортивної кар’єри. На сьогоднішній день Володимир Миколайович Бирук – абсолютний чемпіон Європи з бодібілдингу.

Опубліковано: 14 грудня 2017, 10:00
Останні новини