Новини

На крилах надії та пісні

Своє 55-річчя днями відсвяткував відомий у Боярці та за її межами аматорський колектив – хор «Надія».

Перший виступ колективу відбувся у новозбудованому Боярському клубі мисливців та рибалок у листопаді 1963 року. Саме цей час хористи вважають датою народження хору.

Пісня завжди супроводжувала цих активних та молодих душею жінок. Народні та авторські пісні, широка географія виступів, десятки нагород аж до почесного звання «народного колективу».

За час існування хору неодноразово змінювались і члени колективу, і його керівники. Але завжди залишалась пісня та надія, яку вона дарує.

У день ювілею хористи приймали щирі привітання та подарунки.

Заступник міського голови Тетяна Кочкова передала хору подяку від міського голови Олександра Зарубіна, а кожна членкиня хору отримала в подарунок яскраву українську хустку та квітку.

Пісня того дня панувала на сцені і в залі. Свої музичні подарунки дарували друзі «Надії» - новостворений колектив «Пані-бенд» під керівництвом Майї Іваненко, народний аматорський ансамбль «Вербиченька» під керівництвом Наталії Мельник з Віти Поштової, народний аматорський ансамбль «Дзвінківчанка» під керівництвом Івана Остапенка, представники ГО «Боярське Мистецьке Братство», студія «Зорепад» Боярського будинку культури.

Добрим словом згадали усіх керівників, які займалися з хором за час його 55-річного творчого життя і, зокрема, нинішнього керівника –Анатолія Івановича Пузиря.

У хорі «Надія» вважають так: хто завжди співає, той добре серце має. Тож співайте, наші дорогі, зігрівайте піснею та добрим словом серця земляків. І хай пісня завжди дарує вам надію.

Опубліковано: 11 грудня 2018, 12:20
Останні новини