Новини

Жителі Тарасівки залишилися без електропостачання

КП «Києво-Святошинська тепломережа» КОР, представниками підприємства було виявлено викрадення силового «нульового» електричного кабелю. Це сталося після того, як мешканці багатоквартирного будинку по вул. Шевченка, 11 в с. Тарасівка почали скаржитись на нестабільне електропостачання в будинку.

По факту вчинення крадіжки було викликано поліцію, яка відкрила кримінальне провадження. 

Наразі, з метою забезпечення електроенергією, задіяні ліфтові кабелі. В даній ситуації електромережа перебуває в аварійному стані, через надмірне навантаження будь-якої миті може статися пожежа мешканців будинку. В будинку у мешканців частково погоріла електротехніка. Медамбулаторія, що знаходиться на першому поверсі, не функціонує.

За словами старости села Тарасівки Вікторії Бесарабець, уже знайдено підрядника, який зможе виконати відповідні ремонтні роботи – ТОВ «НОВІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ». 

Окрім того, погіршення погодних умов і значне зниження температури повітря посилює небезпеку ситуації, що склалася. Подія прирівнюється до надзвичайної ситуації техногенного характеру.

Наразі Боярською міською радою вирішується питання щодо закупівлі необхідних ремонтних робіт для відновлення системи електропостачання будинку.

Опубліковано: 15 січня 2021, 13:08
Останні новини