Новини

Забезпечено фінансування ремонту Боярського будинку відпочинку Українського товариства сліпих

Уряд на своєму засіданні 31 жовтня ухвалив рішення щодо виділення за рахунок коштів, передбачених у спеціальному фонді Державного бюджету України на 2018 рік, для капітального ремонту спального корпусу Боярського будинку відпочинку Українського товариства сліпих видатків в обсязі 1 498,66 тис. гривень.

Боярський будинок відпочинку УТОС є спеціалізованою реабілітаційною оздоровчо-профілактичною установою, призначеною, головним чином, для проведення психологічної реабілітації і інтеграції в суспільство осіб з інвалідністю, їх відпочинку, зміцнення здоров’я та профілактичного лікування.

Путівки для осіб з інвалідністю внаслідок порушень зору надаються безкоштовно.

Прийняття розробленого Міністерством соціальної політики розпорядження Кабінету Міністрів «Питання соціального захисту осіб з інвалідністю по зору» надає можливість покращити надання послуг з відпочинку та оздоровлення осіб з інвалідністю з порушеннями зору шляхом проведення капітального ремонту в спальному корпусі  Боярського будинку відпочинку Українського товариства сліпих, умови перебування в якому на сьогодні є незадовільними.

Опубліковано: 01 листопада 2018, 17:10
Останні новини