Новини

Як ти можеш допомогти своїй громаді через цифрові проєкти?

З 25 по 27 вересня в селах Забір’я, Княжичі та Малютянка відбулися зустрічі з молоддю в рамках проєкту «Цифрове передмістя молоді». 70 учасників віком від 14 до 17 років мали можливість дізнатися про цифровізацію, діджиталізацію, цифрову трасформацію та їх вплив на розвиток громади. Дізналися також і про можливості для молоді, які дозволяють брати активну участь у створенні майбутнього громади.


Під час інтерактивних сесій молодь активно працювала в командах, створюючи власні IT-проєкти та пропонуючи нові ідеї для покращення громади. Серед найцікавіших пропозицій – покращення інтернет-зв’язку та створення платформи для взаємодії мешканців.


Проєкт реалізується в рамках конкурсу «Сила мрії в дії» МБІ «БРУС. Боярська громада» Фонду Боярської громади за підтримки Національної мережі розвитку локальної філантропії (Філантропи) та «Foundation de France».


Слідкуйте за новинами та подальшими оновленнями щодо розвитку проєкту і впровадження нових ідей, які стануть частиною оновленої стратегії цифровізації громади! 

Опубліковано: 03 жовтня 2024, 11:53
Останні новини