Новини

У Боярському Краєзнавчому музеї відкрилася виставка Юрія Шпака

10 лютого у Боярському Краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки робіт члена Національної спілки художників України Юрія Шпака.

Привітати художника та помилуватись його роботами прийшли депутат Боярської міської ради Олександр Семко, художник, лауреат премії ім. В. Самійленка, Олександр Малінченко, художник і поет Андрій Ткаченко, художник, член Спілки художників України, Павло Баламаджі, журналістка та поетеса Аліна Третяк, художник Василь Ганджуга, співачка, художній керівник студії «Зорепад» Боярського Будинку культури  Наталія Горенко, журналіст і поет Радислав Кокодзей, майстер декоративно-прикладного мистецтва Володимир Цепляєв.

Вікдриття виставки супроводжувалось цікавими історіями друзів та колег Юрія Шпака. Радислав Кокодзей прочитав вірш, присвячений художнику, а Андрій Ткаченко презентував портрет Юрія Шпака на фоні, стилізованому під березову кору.

Юрій Шпак представив свої картини, написані не лише на полотні, але й на бересті. Серед тематики картин головне місце займають заспокійливі зображення природи, види на Свято-Михайлівську церкву у Боярці.  Юрій Георгійович відомий як учасник багатьох районних, обласних та республіканських виставок живопису. Його живописні полотна та графіка прикрашають колекції вітчизняних та закордонних шанувальників сучасного мистецтва.

Виставка картин Юрія Шпака у Боярському Краєзнавчому музеї триватиме до 28 лютого.

Опубліковано: 11 лютого 2018, 15:44
Останні новини