Новини

Позачергова 55 сесія Боярської міської ради 21 серпня 2024 року розпочалася зі вручення рідним полеглих Героїв, жителів Боярської громади, орденів «За мужність» ІІІ ст. 

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку солдат Татієвський Владислав Ігорович удостоєний нагороди (посмертно), відповідно до Указу Президента України № 256/2024 від 1 травня 2024 року; 

старший солдат Крусьян Володимир Леонідович удостоєний нагороди (посмертно), відповідно до Указу Президента України № 160/2024 від 19 березня 2024 року. 

Передав ордени дружині Героя – Наталії Татієвській та дружині Героя Ірині Крусьян і висловив щирі співчуття та слова підтримки родинам полеглих воїнів. 

За цими орденами – пекучий біль, гіркі сльози і невимовний біль втрати. 

Стрілець окремого батальйону спеціального призначення Владислав Татієвський загинув 17 грудня 2023 року поблизу села Андріївка Бахмутського району Донецької області. 

Владислав Ігорович Татієвський народився 24 червня 1979 року у селищі Ємільчине Звягельського району Житомирської області. Там же закінчив середню школу. 

Вищу освіту здобув у Київському економічному інституті менеджменту, факультет маркетингу. Працював маркетологом, брокером у Києві, Боярці, Бобриці. На початку 2000-х років переїхав жити у Боярку. 

З початку повномасштабного вторгнення приєднався до Боярської територіальної оборони, а до лав ЗСУ пішов добровольцем 26 жовтня 2023 року. Він був командиром групи ІІІ Інтернаціонального легіону оборони України. Щиро любив свою Батьківщину і так само щиро ненавидів нелюдів, які прийшли на нашу землю.

Стрілець-снайпер Володимир Крусьян загинув 7 грудня 2022 року поблизу с. Водяне Ясинуватського району Донецької області. 

Володимир Леонідович Крусьян народився 4 травня 1981 р., закінчив Тарасівську середню школу, працював у Тарасівській пекарні. З 24 лютого брав активну участь у теробороні. 

Пішов добровольцем до ЗСУ у квітні 2022 року. Пройшовши підготовку у Василькові, служив у штурмовій авіації. У листопаді 2022 р. за власним бажанням перевівся до механізованої роти

Опубліковано: 21 серпня 2024, 15:00
Останні новини