Новини

Підтримуємо малий бізнес – розвиваємо громаду

19 червня в сесійній залі Боярської міської ради з ініціативи ресурсного центру «ГУРТ» та за підтримки World jewish relief відбувся круглий стіл на тему: «Підтримуємо малий бізнес – розвиваємо громаду».

Нагадаємо: ресурсний центр «ГУРТ» – це українська організація, яка вже 20 років займається підтримкою розвитку громадянського суспільства в Україні. Останні 5 років особливу увагу «ГУРТ» приділяє підтримці малого бізнесу, стимулюванню його розвитку.

В обговоренні взяли участь керівник проектів з підтримки підприємництва та працевлаштування Всесвітньої єврейської допомоги (Лондон, Великобританія) Єкатерина Мітяєва, президент БФ «Єврейсько-українська соціальна ініціатива» Володимир Висоцький, перший заступник Боярського міського голови Валерій Шульга, заступник міського голови з соціальних питань Тетяна Кочкова та директор КП «Боярський інформаційний центр» Роман Курбонов.

Також було підведено підсумки роботи за напрямом підтримки малого бізнесу в Боярці в рамках програми «Продуктивні громади». Зокрема, високими оцінками були відзначені проведені тренінги «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес» та «Як підготувати бізнес-план».

Особливе захоплення викликало обговорення першої перемоги в цьому напрямку – відкриття 24 квітня у Боярці сенсорної кімнати у сімейному центрі «Family Hub». Людмила Ященко тоді отримала грант від ресурсного центру «ГУРТ» завдяки грошовій підтримці організації «World jewish relief», яка фінансує ініціативу ресурсного центру з підтримки малого бізнесу у рамках проекту «Продуктивні громади».

Переможцям конкурсу бізнес-планів Людмилі Ященко та Віталію Хохлову вручено сертифікати про надання гранту на розвиток власної справи.

Опубліковано: 19 червня 2018, 18:55
Останні новини