Новини

ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ МОЛОДІ БОЯРСЬКОЇ ГРОМАДИ 

19 травня на території НОК КВЛ ім. І. Богуна відбувся І територіальний етап військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У відкритті змагань взяли участь заступниця голови Фастівської районної державної адміністрації Наталія Сперкач та інші поважні гості. 

Було сформовано 10 команд-роїв: «Бойові бджоли» БАЛ «Престиж», «Боярські побратими» БАЛ «Лідер», «Богунівці» НОК КВЛ ім. І. Богуна, «Дикі бджоли» ЦПО «Оберіг» на базі Боярської ЗОШ № 1, «Відвага» Малютянської гімназії, «Патріот» Опорного закладу освіти ім. Євгена Коновальця, «Вітрила» ЦПО «Оберіг» на базі БАЛ «Гармонія», «Росомахи» Тарасівського академічного ліцею, «Козацька чайка» Новосілківської гімназії, «Стрілець» БАЛ «Інтелект». 

Для справедливого і неупередженого суддівства було створено Штаб дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 
Під час змагань кожний рій отримав маршрутні листи, слідуючи яким міг продемонструвати свої вміння та навички в 6 змаганнях: «Впоряд» (стрій та маршова пісня), «Смуга перешкод», «Рятівник» (тест та практичні відпрацювання з надання першої долікарської допомоги), «Пластун» (орієнтування), «Стрільба» та «Козацький бій». 

Після запеклих змагань відбулося урочисте закриття, на якому члени Штабу – заступниця Боярського міського голови Наталія Ульянова та головний суддя змагань Вячеслав Отрішко – оголосили переможців. 

У середній віковій групі призові місця розподілилися таким чином: 
1 місце – «Богунівці»
2 місце – «Вітрила»
3 місце – «Відвага»
Серед старшої вікової групи: 
1 місце – «Росомахи»
2 місце – «Боярські побратими»
3 місце – «Патріот». 
«Вітрила» та «Росомахи» за гарні результати отримали солодкі подарунки від директора КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Олександра Азарова, а рій «Бойові бджоли» – від Поліцейських офіцерів Боярської міської територіальної громади Олександра Андрущенка та Сергія Івлєва. 
Як зазначили члени журі, всі команди виконали поставлені завдання на відмінно, а відрив у балах був незначний, що свідчить про високий рівень підготовки та успішну командну роботу.

Опубліковано: 22 травня 2023, 17:51
Останні новини