Новини

Олександр Зарубін: про першу сесію новообраної міської ради Боярської ОТГ

Шановна громадо! Дорогі мої земляки!


Дозвольте повідомити вам, що після тривалої інформаційної паузи з моменту місцевих виборів, вже можу звернутися до вас офіційно, як голова Боярської територіальної громади.

Нарешті, 24 листопада 2020 року відбулася перша сесія нашої новообраної ради об’єднаної громади, під час якої територіальна виборча комісія вручила мені мандат Боярського міського голови.
Разом з новообраними депутатами ми присягнули на готовність до плідної роботи заради успіху нашої об’єднаної територіальної громади, аби кожен з вас відчув себе щасливішим, в такий непростий для всієї України час.

 

Відразу ж після набуття легітимності в якості міського голови, я оголосив про початок другого пленарного засідання та запросив вже офіційних присутніх депутатів зареєструватися. Але на першій же нашій сесії відбувся політичний парадокс: посвідчення депутатів отримали 33 депутати з 34, а готовність до роботи висловили лише 17. Ще один з новообраних депутатів, на жаль, був відсутній з причини коронавірусу.
 

Тобто, нам не вистачило кворуму аби розпочати повноцінну роботу при повній залі депутатів! Планували обрати секретаря міськради та заступників міського голови, але зазначені важливі кадрові питання залишилися без розгляду до наступної сесії.

Опубліковано: 25 листопада 2020, 12:23
Останні новини