Новини

Новий сезон Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

У Боярській громаді зростає кількість патріотично налаштованої та активної молоді. Про це свідчить цьогорічна кількість учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Символічно, що новий сезон Гри стартував саме в День українського козацтва та День Захисників і Захисниць України.

Зранку на базі Тарасівського академічного ліцею вишикувалися 13 роїв закладів загальної середньої освіти та рій «Богунівці» НОК КВЛ ім. Івана Богуна.

Наталія Ульянова, заступниця Боярського міського голови та голова штабу територіального етапу гри «Сокіл» («Джура»), привітала «соколят» і з приємністю зазначила, що в минулому сезоні участь у грі брали 8 роїв, а цього року кількість учасників значно зросла. Особливо приємно, що до Гри долучаються рої молодшої вікової категорії.

Також до привітань та побажань успіхів долучилися: начальник Управління освіти Боярської міської ради Валерій Шульга, начальник НОК КВЛ ім. Івана Богуна полковник. Микола Клонцак.

Рої продемонстрували урочистий «Впоряд» і дали присягу учасника Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Святкового настрою додали яскраві виступи вихованців народної студії естрадно-народного співу «Перлина» та вокальної foIk-студії «Космея» ЦПО «Оберіг», а також черлідерів клубу «Stars - ДЮСШ Максимум».

Після урочистого відкриття відбулося засідання територіального штабу гри, Тим часом «соколята» взяли участь у майстеркласах та вишколах з: самооборони; поводження зі зброєю; ножового бою; тактичної медицини; створення українських оберегів; лекції з історії України.

Опубліковано: 03 жовтня 2024, 15:59
Останні новини