Новини

Людина року міста Боярка - 2017. Визначено переможців

Відповідно до протоколу засідання оргкомітету визначено переможців у щорічному конкурсі «Людина року міста Боярка» 2017 в таких номінаціях:

  • «Громадська діяльність, — Коцар Ігор Володимирович. Член транспортної комісії з пасажирського перевезення в місті Боярка при виконавчому комітеті Боярської міської ради. Член конкурсної комісії з вибору переможця конкурсу на впровадження в м. Боярка інструментів Е-демократії. Член Експертної ради за програмою «Бюджет участі в місті Боярка». Голова правління громадської організації «Контактер». Працював координатором в акції «Зробимо Україну чистою». Переможець програми «Бюджет участі в місті Боярка» з проектом «Тенісний стіл — у кожен двір».

  • «Волонтерство» — Плеханов В’ячеслав Володимирович. У 2014 — 2015 служив у лавах 11 добровольчого батальйону «Київська Русь», брав участь у бойових діях у Донецькій та Луганській областях. Після демобілізації бере активну участь у волонтерських поїздках у зону проведення АТО.

  • «Охорона здоров’я» — Григоренко Зоя Станіславівна. Старша сестра медична ЛОР відділення в Київській обласній дитячій лікарні, загальний медичний стаж роботи — 37 років. Неодноразово нагороджувалася грамотами Департаменту охорони здоров’я, у 2012 році нагороджена Почесною грамотою МОЗ України до Дня медичного працівника

  • «Освіта» — Матвєєва Ганна Трохимівна. Вчитель-логопед у Боярському НВК «Колегіум-ЗОШ I–III ст. № 3» з 50-ти річним стажем. Учитель-методист, нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти».

  • «Культура й мистецтво» — Компаніченко Тарас Вікторович. Заслужений артист України, лідер гурту «Хорея козацька».

  • «Література» — Саєнко Сергій Миколайович. Автор роману «Ловец ветра» й оповідання «Доказ». Лауреат І ступеня в номінації «Проза» та переможець у номінації «Поезія. Власний стиль» Боярського міського фестивалю ім. В. Самійленка. Переможець у номінації «Приз симпатій журі» ІІІ Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Крылатое созведие» (м. Харків).

  • «Фізична культура і спорт» — Ващенко Костянтин Олегович. Кандидат у майстри спорту. Засновник «Боярської дитячої школи вільної боротьби». Золотий призер Кубку України з вільної боротьби серед ветеранів. Учні «Боярської дитячої школи вільної боротьби» неодноразові призери та переможці змагань районного, обласного та всеукраїнського рівня.

  • «Житлово-комунальне господарство та побутове обслуговування населення» — Ковтун Павло Володимирович. Начальник аварійно-ремонтної дільниці комунального підприємства «Боярське головне виробниче управління житлов-комунального господарства» з 2009 року. Неодноразово був нагороджений грамотами та подяками з нагоди професійного свята «Дня працівника управління житлово-комунального господарства».

  • «Оборона. Правопорядок. Захист» — Перфілов Олексій Львович. Майор поліції, заступник начальника Києво-Святошинського відділу поліції Головного Управління поліції в Київській області. Неодноразово нагороджений грамотами за сумлінну службу, а також за налагоджену робочу спрівпрацю та взаємодію з Києво-Святошинською районною радою та державною адміністрацією, Боярською міською радою, селищними, сільськими радами та громадськістю району, громадськими формуваннями на території обслуговування та прилеглими територіями, що дало змогу встановити камери відеоспостереження в найбільш криміногенних місцях.

  • «Милосердя» — Галицький Андрій Володимирович. Учень 6-А класу Боярської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2. Проявляє активну участь у громадській та суспільно-корисній роботі, займається пошуком домівок та господарів для бездомних чотирилапих братів наших менших.

  • «Юний талант» — команда КВН «Вітаміни». Команда КВН Боярського НВК «Колегіум-ЗОШ I–III ст. № 3», яка представляює місто Боярка вже понад 21 рік на змаганнях та конкурсах. Багаторазові переможці конкурсів та змагань районного, обласного та всеукраїнського рівнів, у тому числі переможці Всеукраїнського конкурсу КВН ЮІР у 2017 році (м. Одеса).

Щирі вітання преможцям, натхнення, успіхів та нових здобутків!

Опубліковано: 27 вересня 2017, 17:15
Останні новини