Новини

До уваги юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців – розповсюджувачів зовнішньої реклами, власників об’єктів зовнішньої реклами та громадян

Комунальне підприємство «Боярський інформаційний центр» повідомляє, що з серпня 2018 року проводить інвентаризацію об’єктів зовнішньої реклами у місті Боярка з метою виявлення порушень ч. 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу», а саме: об’єктів, встановлених без дозволу на розміщення зовнішньої реклами, виданого виконавчим комітетом Боярської міської ради.

Додатково інформуємо, що без дозволу можуть розміщуватися вивіски (таблички з інформацією) про власність та/або режим роботи підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, державних органів, органів місцевого самоврядування та їх структурних підрозділів на фасадах будівель та споруд, у яких вони знаходяться.

Якщо вивіска містить заклики до придбання товарів (послуг) або назва підприємства не співпадає із зареєстрованими – вона є рекламою!

Відповідно до ч. 1 ст. 27 Закону України «Про рекламу», особи, винні у порушенні, несуть дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну та кримінальну відповідальність. Самовільно встановлені рекламні засоби підлягають демонтажу за рахунок розповсюджувача зовнішньої реклами.

Для отримання дозволу просимо всіх розповсюджувачів зовнішньої реклами звернутися до КП «Боярський інформаційний центр» за адресою: м. Боярка, вул. Білогородська 13, каб 14. Відповідальна особа: Ушкалова Анна Вадимівна, тел.: (04598) 417-29, е-mail: bic.reklama@gmail.com.

Опубліковано: 15 серпня 2018, 16:03
Останні новини