Новини

Діти-пільговики вперше зможуть відпочити за кошти міста

Відповідно до розпорядження міського голови від 06.07.2018 № 02-03/163, було створено комісію для формування групи дітей на оздоровлення/відпочинок. До її складу увійшли працівники виконавчого комітету Боярської міської ради, депутати, представники ГО учасників АТО, представники шести загальноосвітніх шкіл міста.

На засіданні комісії 9 липня було розподілено путівки на оздоровлення/відпочинок між загальноосвітніми закладами з врахуванням кількості відповідних пільгових категорій дітей, які навчаються в цих закладах. Списки дітей будуть подані представниками загальноосвітніх закладів, представниками ГО учасників АТО та затверджені на засіданні виконавчого комітету Боярської міської ради.

На виконання міських програм, а саме: міської комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей на 2018 рік, Програми про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю на 2018 рік, виконавчим комітетом Боярської міської ради відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», тобто через систему електронних державних закупівель, відбулися торги по двох лотах.

По першому лоту закуплено 35 путівок до Вінницької дитячо-юнацької спортивно-оздоровчої бази «КОЛОС». На зекономлені кошти заплановано закупити ще 30 путівок шляхом прямих договорів з тим же переможцем.

По другому лоту нині переможцем визнано ДОТ «Маяк» (с. Рибаківка Миколаївської обл.) та до 14.07.2018 року триває період оскарження іншими учасниками закупівлі. Планується закупити 40 путівок.

До категорій соціально-незахищених дітей, які мають право отримати путівку, відповідно до вищевказаних програм, відносяться: діти сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти з багатодітних родин, діти-напівсироти, діти з малозабезпечених родин, діти учасників АТО.

Для отримання путівки, після подання списку загальноосвітніми закладами та ГО учасників АТО, необхідно подати до кабінету № 3 виконавчого комітету Боярської міської ради (вул. М. Грушевського, 39) такі документи:

  • заява;
  • копія паспорта одного з батьків;
  • копія свідоцтва про народження дитини;
  • копія документу, що підтверджує статус дитини.

Опубліковано: 09 липня 2018, 18:02
Останні новини