Новини

Боярка отримає сучасний ЦНАП європейського рівня

Боярський міський голова Олександр Зарубін нещодавно підписав Декларацію про наміри щодо модернізації Центру надання адміністративних послуг у Боярській міській раді об’єднаної територіальної громади Києво-Святошинського району Київської області.

Нагадаємо, що модернізація ЦНАПу відбувається у рамках Фази впровадження «Напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією та реалізується на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida).

У документі йдеться про те, що Боярська міська рада в особі Боярського міського голови Олександра Зарубіна бере на себе виконання ряду заходів, згідно з Програмою. 

Усі заходи з реалізації Програми зазначені у Технічному завданні, де визначено також зобов’язання щодо забезпечення модернізованого ЦНАПу офісними меблями та комп’ютерною технікою. 

Підписану Декларацію разом із Технічним завданням передано в Шведське агентство міжнародного розвитку для подальшої передачі обраним за тендерною процедурою виконавцям. 

Опубліковано: 02 жовтня 2018, 17:13
Останні новини