Новини

Блискуча екологічна перемога

24 квітня Боярський міський голова Олександр Зарубін привітав колектив екологічної просвіти «Вітаміни» Боярського академічного ліцею «Лідер» та його керівників Валентину Шашкевич та Оксану Мирончук з гран-прі у фінальному етапі XVIII Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім», що відбувся впродовж 16-18 квітня в Сумах.

«Можна прожити життя, залишивши після випалену землю. А ви пропагуєте думку щодо збереження всього, що нас оточує, – зазначив Олександр Зарубін, вручаючи «вітамінчикам» грамоту та нагрудні знаки із зображенням герба Боярки. – Ви робите це яскраво, весело і переконливо. Витрачаєте свої зусилля і час на цю неймовірну працю. Мені приємно, що ви берете участь у таких конкурсах, розвиваєтесь і перемагаєте».

За звання найкращих боролася 21 команда. Юні боярчани змагалися з потужними командами, зокрема, з Одеси, Тернополя та Харкова. Але перемога дісталась боярчанам.

Цьогорічний конкурс «Земля – наш спільний дім» розкривав тему «Моя мала Батьківщина». Тому перед юними екологами та керівниками постало надскладне завдання: розкрити природоохоронну діяльність сучасного закладу освіти засобами мистецтва, показати на прикладі екологічного краєзнавства власну діяльність за різноманітними напрямками: природо-охоронного, науково-дослідницького, туристично-спортивного, просвітницького. З цим завданням «Вітаміни» впорались блискуче.

Опубліковано: 26 квітня 2019, 15:00
Останні новини