Новини

9 лютого на базі БАЛ «Гармонія» відбувся ІІ тур територіального етапу спортивних змагань «Пліч-о-пліч»

Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу серед здобувачів освіти 5-6 класів. 4 команди зійшлися в боротьбі за представництво Боярської громади на районному етапі турніру. Команда «Рись TEIWAZ» БАЛ «Гармонія» отримала першість і продовжить боротьбу на змаганнях у Фастові.

У церемонії відкриття змагань взяла участь заступниця Боярського міського голови Наталія Ульянова. Звертаючись до юних спортсменів, вона наголосила, що спортивні змагання «Пліч-о-пліч» розроблені, щоб створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл та збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі, ведуть здоровий спосіб життя. Та головне їх завдання – відчути командний дух, грати, долати труднощі і перемагати разом.

Амбасадор проєкту в Київській області Вячеслав Отрішко привітав учасників змагань та побажав їм навчитися радіти перемогам, а також бути вдячними поразкам, адже саме вони допомагають юним спортсменам набути безцінний досвід.

З 11 команд до фінальної частини територіального етапу пройшли такі команди: «Рись» ОЗО БАЛ ім. Євгена Коновальця; «Росомахи» Тарасівського академічного ліцею; «Лисиці» БАЛ «Інтелект»; «Рись TEIWAZ» БАЛ «Гармонія».

У фінальній грі зустрілися «Лисиці» та «Рись TEIWAZ», гра завершилася з рахунком 1:5.

Тренер команди-переможниці Сергій Бабурін так прокоментував гру своїх вихованців: 
«Емоції зашкалюють, дуже задоволений хлопцями, адже вони дійсно показали свої можливості та віддачу, грали в змістовний та коректний футбол. Зараз продовжимо підготовку та поїдемо до Фастова за кубком, за перемогою, бо іншого вибору немає. Перемогли тут і будемо рухатись далі!»

Опубліковано: 12 лютого 2024, 16:11
Останні новини