Новини

7 травня у БАЛ «Гармонія» відбулися обласні змагання з баскетболу Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч

За звання найкращих та вихід на вищий рівень змагань боролися команди юнаків з Бориспільського району («Нескорені переяславці»), Броварського району («Броварські соколи»), Бучанского району («Вулкан»), Обухівського району («Стугна баскет»), Білоцерківського району («BilaBasket»), Вишгородського району («Іванківські джмелі») та Фастівського району («Тейваз»). 

Перед початком змагань з вітальним словом виступили: начальник КОВА Руслан Кравченко, гравець збірної України з баскетболу Артем Швець, обласний амбасадор проєкту Володимир Товкис, тренер Національної збірної з баскетболу Віталій Лебединцев. 

«Проведення змагань «Пліч-о-пліч» – це пріоритетне завдання керівників різних рівнів. Ми прагнемо, щоб діти під час війни не втрачали своє дитинство, це робота – заради і на майбутнє», – наголосив Руслан Кравченко. Саме в Боярці вперше представили спортивний талісман змагань Київщини. Єнот вже з перших хвилин змагань підтримував учасників.

За результатами змагань чемпіонами Київської області стала команда «Стугна баскет» з Академічного ліцею № 2 м. Українка, представники Обухівського району. 

Призові місця – у команд «BilaBasket», «Тейваз» та «Нескорені переяславці». 

Нагадаємо, що 49 команд змагатимуться на рівні області у 5 видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, черліденг та спортивне орієнтування.

Опубліковано: 09 травня 2024, 17:03
Останні новини