Новини

1 лютого у с. Тарасівка урочисто відкрили ще одну поліцейську станцію

Це – третя у Боярській міській територіальній громаді та 78 у Київській області. 


У відкритті взяли участь: заступник начальника ГУ Національної поліції у Київській області полковник поліції Максим Очеретяний, Боярський міський голова Олександр Зарубін та керівництво Фастівського районного управління Нацполіції. 


Поліцейською офіцеркою громади стала старша лейтенантка поліції Олена Миколайчук, яка обслуговуватиме с. Тарасівка і с. Нове. Максим Очеретяний вручив пані Олені помпову рушницю та сертифікат про успішне завершення навчання. 


Боярський міський голова Олександр Зарубін передав ключі від службового автомобіля, придбаного громадою. «Я переконаний, що нова поліцейська офіцерка громади стане для наших жителів другом, допоможе вирішити всі проблеми на місці. Це людина, яка завжди буде з вами, буде поруч!» – зауважив Олександр Зарубін. 


«Я щиро вдячний, що Боярська міська територіальна громада не лише однією із перших долучилася до проєкту Поліцейських офіцерів громади, але й успішно здійснює його реалізацію. Я впевнений, що поліцейська офіцерка стане надійною опорою для всіх мешканців громади», – зазначив Максим Очеретяний.


Під час відкриття поліцейської станції заступник очільника поліції Київської області вручив голові Боярської територіальної громади Олександру Зарубіну лист-подяку за співпрацю.


Поліцейська станція розташована за адресою: село Тарасівка, провулок Патріотів, 4. 
Поліцейський офіцер громади – Олена Миколаївна Миколайчук, 
тел.: (099) 206-05-53.

Опубліковано: 02 лютого 2024, 15:59
Останні новини