Новини

14 вересня в парку Перемоги відбувся захід «День відкритих сердець соціальних служб» для родин вразливих категорій, під час якого діти та дорослі дізналися багато нового і цікавого про роботу соціальних служб

Майже рік тому підписано меморандум про співпрацю між Боярською міською радою та МБО «БФ «СОС Дитячі містечка». У рамках реалізації проєкту «Право на сім’ю» для працівників соціальної сфери Боярської громади відбувалися тренінги та навчання, спрямовані на підвищення доступності та якості соціальних послуг. І як вишенька на торті–цей святковий захід, організований МБО «БФ «СОС Дитячі містечка» у співпраці з Боярською міською радою та соціальними службами Боярської громади.

Окрім урочистої частини відбувся ряд активностей для дітей та дорослих, а також вистава «Що, якби…», підготовлена акторками Єлизаветою Цапенко, Парасковією Желінською та Лілією Ниципорович під керівництвом режисерки Марії Грунічевої. Відомі казки були переосмислені: що було б, якби героям казок допомагали працівники соціальних служб.

Опубліковано: 17 вересня 2024, 10:56
Останні новини