Нормативно-правові акти

Про визначення  виконавця  послуг з вивезення побутових  відходів на території Боярської міської ради

Рішення виконавчого комітету

№20/1     Від 12 квітня 2018


Про визначення  виконавця  послуг з вивезення побутових  відходів на території Боярської міської ради

БОЯРСЬКА МІСЬКА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

від 12 квітня 2018 року                                                                   № 20/1

м. Боярка

 

Про визначення  виконавця  послуг з вивезення побутових  відходів на території Боярської міської ради

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 7, 21  Закону України   «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про відходи», Постановою Кабінету Міністрів України        від 16 листопада 2011 р. № 1173 «Питання надання послуг вивезення побутових відходів» (із змінами та доповненнями), Порядком проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 № 1173», пунктом 4 Правил надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 № 1070, рішенням чергової 40 сесії Боярської міської ради «Про умови визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Боярка» від 25.01.2018 р. № 40/1332, з метою впорядкування надання мешканцям м. Боярка своєчасних, належної якості послуг з вивезення побутових відходів,-                                

ВИКОНКОМ  МІСЬКОЇ РАДИ

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Протокол засідання конкурсної комісії щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Боярка    від 14.03.2018 року № 1 (додається).

2. Визначити комунальне підприємство «Боярське головне виробниче управління житлово-комунального господарства» виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території м. Боярка строком на один рік, про що укласти договір щодо надання послуг з вивезення побутових відходів на території міста Боярка, відповідно до Додатку 3 рішення чергової 40 сесії Боярської міської ради від 25.01.2018 р. № 40/1332.

3. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови за напрямком.

 

Перший заступник міського голови                                    В.В.ШУЛЬГА

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням виконавчого комітету Боярської міської ради

від 12 квітня 2018 р. № 20/1

 

Протокол № засідання конкурсної комісії щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Боярка

 

м. Боярка                                                                            14 березня 2018 року

 

Місце проведення засідання:                                            Боярська міська рада

засідання розпочато:                                                         13:10 год.

засідання завершено:                                                           14:05 год.

Присутні:

Голова комісії:

Мазурець В.В.  -  заступник міського голови;                                                  

 

Секретар комісії:

Савчук М.В. - начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, транспорту та надзвичайних ситуацій                                 

 

Члени комісії:

Юрченко В.В. - радник міського голови, депутат Боярської міської ради;                                          

Гончар К.І. - начальник юридичного відділу виконавчого комітету Боярської міської ради;                                          

Мусієнко Н. І. - начальник відділу фінансів, економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Боярської міської ради;                                       

Комашинський В.О. - начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Боярської міської ради;                                                                 

Лавріненко Л.С. - депутат Боярської міської ради;                                                 

Панюта В.І. - депутат Боярської міської ради;                                                 

Мірзаєв А.Н. - депутат Боярської міської ради;                         

Арчаков А.М. - депутат Боярської міської ради.

 

Запрошені представники учасника конкурсу:

Круць Д.С. – в.о. начальника КП БГВУЖКГ»;

Жеребко С.Ф. – майстер дільниці ТПВ КП «БГВУЖКГ»

 

Засідання відкрив голова комісії Мазурець В.В.., який  визначив мету засідання, регламент засідання та порядок денний, а саме:

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про розгляд конкурсних пропозицій, що надійшли на підставі Оголошення про умови визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Боярка.

2. Про результати проведення  конкурсу.

1. СЛУХАЛИ:

Голову комісії Мазурця В.В., який доповів, що відповідно до Закону України «Про відходи», Постанов Кабінету Міністрів України від 16.11.2017 р. № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів» та від 21.07.2005 р. № 631 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг», на виконання рішення чергової 40 сесії Боярської міської ради від 25.01.2018 р. № 40/1332 «Про умови визначення послуг з вивезення побутових відходів на території міста Боярка», виконавчим комітетом Боярської міської ради 10 лютого 2018 року в газеті «Боярка-Інформ» та на офіційному сайті Боярської міської ради було оголошено конкурс про умови визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Боярка.

Повідомив, що на участь у конкурсі надійшла одна пропозиція  від комунального підприємства «Боярське головне виробниче управління житлово-комунального господарства» та зауважив, що  конверт з конкурсною пропозицією  надійшов до закінчення строку його подання.

Голова комісії надав конкурсній комісії конверт з пропозицією для огляду її змісту.

Під час розкриття конверту з конкурсною  пропозицією комунального підприємства «БГВУЖКГ» членами комісії перевірено наявність та правильність оформлення документів, передбачених конкурсною документацією.

 

2. СЛУХАЛИ:

             Голову комісії Мазурця В.В., який проінформував, що конкурсна пропозиція КП «БГВУЖКГ» відповідає кваліфікаційним вимогам, передбаченим конкурсною документацією, а отже відсутні причини для відхилення зазначеної конкурсної пропозиції відповідно до вимог  Положення про проведення конкурсу щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території міста Боярка (далі - Положення), затвердженого  рішенням чергової 40 сесії Боярської міської ради  від 25.01.2018 р. № 40/1332. 

Також, вказав, що згідно п. 5.7 розділу 5 Положення, у разі коли в конкурсі взяв участь тільки один учасник і його пропозицію не було відхилено,  строк,  на  який  він  визначається виконавцем послуг  з  вивезення побутових  відходів  на  певній території населеного пункту,  повинен становити 12 місяців,  після чого організовується і проводиться новий конкурс.

Враховуючи, що подана одна пропозиція, та беручи до уваги вищевказане Положення, голова конкурсної комісії запропонував визнати виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території м. Боярка комунальне підприємство «Боярське головне виробниче управління житлово-комунального господарства», терміном на 12 місяців.

 

ГОЛОСУВАЛИ:

«за» - 10; «проти» - 0; «утрималися» - 0.

ВИРІШИЛИ:

1.Визначити переможцем конкурсу щодо надання послуг з вивезення  побутових відходів на території міста Боярка комунальне підприємство «Боярське головне виробниче управління житлово-комунального господарства»;

2. Протокол засідання конкурсної комісії подати на затвердження виконавчого комітету Боярської міської ради.

3. Визначити, що строк, на який укладається договір щодо надання послуг з вивезення побутових відходів на території міста Боярка з переможцем конкурсу, у відповідності із пунктом 30 Постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року № 1173 та п. 5.7 розділу 5 Положення, повинен становити один рік. Виконавчому комітету Боярської міської ради за 30 календарних днів до припинення договору, організувати новий конкурс.

 

Голова конкурсної комісії                                                В.В. Мазурець

 

Секретар конкурсної комісії                                            М.В. Савчук

 

Члени конкурсної комісії:                                               

 

В.В. Юрченко

Н.І. Мусієнко

К.І. Гончар

В.О. Комашинський

В.І. Панюта

Л.С. Лавріненко

А.Н. Мірзаєв

А.М. Арчаков

 

Опубліковано: 13 квітня 2018, 15:07