​​​​​​​Виконавчий комітет Боярської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування

Виконавчий комітет Боярської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування:

  • провідний спеціаліст з питань енергоменеджменту відділу житлово-комунального господарства, транспорту та надзвичайних ситуацій управління інфраструктурного розвитку та житлово-комунального господарства – 1 штатна одиниця;
  • провідний спеціаліст із соціальної роботи відділу з питань освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту 1 штатна одиниця;
  • провідний спеціаліст відділу організаційного забезпечення діяльності ради (системний адміністратор) 1 штатна одиниця;
  • державний реєстратор відділу державної реєстрації управління «ЦНАП» – 2 штатних одиниці.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи в органах місцевого самоврядування або в органах виконавчої влади не менше одного року, або стаж роботи в інших сферах управління не менше трьох років.

Вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп'ютері.

Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад, конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування» та «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу.

Для участі в конкурсі подаються документи:

заява про участь у конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; 2 фотокартки розміром 4 см х 6 см; копії документів про освіту (з додатками); е-декларація про майно (доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік), копії паспорта, номеру ідентифікаційного коду, військового квитка, копія трудової книжки.

Термін подання документів: протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу. За довідками звертатись за адресою: м. Боярка, вул. Грушевського, 39, кабінет № 7.

Телефони для довідок: (04598) 43-241, 41-849 або 41-705.

Опубліковано: 30 серпня 2019, 11:30