Головний спеціаліст відділу інформаційно-аналітичного забезпечення

Виконавчий комітет Боярської міської ради  оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування: головного спеціаліста відділу інформаційно-аналітичного забезпечення- 1 штатна одиниця;

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста . Стаж роботи в органах місцевого самоврядування або в органах виконавчої влади не менше одного року, або стаж роботи в інших сферах управління не менше трьох років.

Вільне володіння державною мовою, вміння працювати на комп'ютері

Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування» та «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу.

Для участі в конкурсі подаються документи:

  • заява про участь у конкурсі;
  • заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • 2 фотокарткии розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту;
  • декларація про майно ( в електронному вигляді), доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік$
  •  копії паспорта і військового квитка;
  • номер ідентифікаційного коду.

Термін подання документів: протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу. За довідками звертатись за адресою: м.Боярка, вул.М.Грушевського,39 .

Телефони для довідок: 43-241, 41-705

 

 

Опубліковано: 15 березня 2018, 08:39