Борецький Олександр Петрович

радник міського голови

Фракція:

Київська обласна організація політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"

Партія:

Київська обласна організація політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"

Округ:

№9, 30

Комісія:

Голова комісії з питань Стратегічного сталого розвитку, містобудування, архітектури, організації публічного простору, земельних відносин, охорони навколишнього середовища, зеленого будівництва та рекреаційних зон


Дата народження: 13 квітня 1976 року м. Боярка, Київська область, Україна

Біографія

Після закінчення в 1993 році Боярської загальноосвітньої школи №3, вступив до Українського республіканського заочного технікуму, який в 1996 році закінчив за спеціальністю «Землевпорядкування» та розпочав свою трудову діяльність. З 2006 року по 2010 рік помічник-консультант на громадських засадах депутата Києво-Святошинської районної ради V скликання. З 2006 року по 2010 рік, керівник ГО «Товариство у справах захисту прав споживачів Києво-Святошинського району Київської області». З 2010 року по теперішній час співзасновник ГО «Боярський Актив Молоді». З 2010 року по 2015 рік, представник територіальної громади міста Боярка в Боярській міській раді VI скликання. З 2015 року по теперішній час, представник територіальної громади міста Боярка в Боярській міській раді VII скликання. Багаторазово відзначений почесними грамотами, подяками та іншими відзнаками, за милосердя, активну громадську позицію, особистий внесок у розвиток спорту тощо. В липні 2012 року прийняв Присягу державного службовця. В червні 2015 року прийняв Військову присягу. Батько – Герасимчук Петро Павлович, 1949 р.н., проживає в м. Боярка, пенсіонер, інвалід I групи. Мати – Герасимчук Галина Станіславівна, 1955 р.н., проживає в м. Боярка, пенсіонерка. Одружився в 2005 році. Дружина – Руденко Ірина Вікторівна. Маю двох доньок: Борецька Софія Олександрівна 2006 р.н. та Борецька Злата Олександрівна 2013 р.н.

Освіта

В 1996 році закінчив Український республіканський заочний технікум за спеціальністю «Землевпорядкування», в 2008 році закінчив «Київський авіаційний технікум» за спеціальністю «Бухгалтерський облік», в 2011 році закінчив Сумський Національний аграрний Університет за спеціальністю «Бухгалтерський облік та аудит».

Трудова діяльність

З 1996 року по 2012 рік - працював на приватних організаціях та пройшов кар`єрний шлях від техніка-геодезиста до інженера-землевпорядника. З липня 2012 року працював головним спеціалістом відділу оперативного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства Управління контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства в Київській області. З вересня 2014 року по травень 2015 року працював головним спеціалістом відділу державної землевпорядної експертизи Управління державної землевпорядної експертизи Головного управління Держземагентства у Київській області. З травня 2015 року по січень 2017 року працював спеціалістом відділу Державного земельного кадастру Управління Держгеокадастру (Управління Держземагентства) у Васильківському районі Київської області. Відповідно до рішенні кваліфікаційної комісії Держгеокадастру України визначений експертом державної експертизи, згідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 31.08.2016 року №580. З січня 2017 року по квітень 2017 року працював провідним спеціалістом Відділу у Васильківському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області. З квітня 2017 року по теперішній час головний спеціаліст-держаний інспектор у сфері державного контролю за використанням та охороною земель уі дотримання вимог законодавства України про охорону земель у Бородянському, Васильківському, Вишгородському, Іванківському, КИєво-Святошинському, Макарівському, Обухівському, Поліському районах та мм. Ірпені, Бучі, Славутичі Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Київській області. За час державної служби чотири рази проходив курси підвищення кваліфікації. Останній раз підвищував кваліфікацію в квітні 2016 року.

Родинний стан

Одружений

Опис округу

№ 9: с. Княжичі, № 30: вул. Білогородська  45, 49 , 57/3, 63,  144-148, вул. Газова, вул. Мічуріна, вул. Лінія 1- Лінія 23

 

Facebook 

 

Помічники: 

1. Пшонний Євгеній Анатолійович

2. Кочубей Оксана Іванівна