Новини

Представниці Боярської міської ради взяли участь у конференції «Переосмислення відбудови: українські громади на лінії перемоги»

Керуюча справами виконавчого комітету Боярської міської ради Ганна Саламатіна, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Олена Нардекова та головний спеціаліст із публічних закупівель Лілія Лісницька взяли участь у конференції «Переосмислення відбудови: українські громади на лінії перемоги».

Захід відбувся у Києві та зібрав представників місцевого самоврядування та громадянського суспільства. Організатори - представники ГО «Агенція відновлення та розвитку», ГО «Центр економічного зростання «LRHub» та ГО «Фундація інституційного розвитку» за фінансової підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI). 

Представниці Боярської міської територіальної громади долучились до всіх панелей конференції, а саме: переосмислення відбудови: від фундаменту до ментальності; місцевий економічний розвиток — основа економіки; імплементація законодавства про відновлення в громадах. Що підтвердило ефективність, а що потребує змін; прозоре відновлення громад через розбудову антикорупційного комплаєнсу.

Також поспілкувалися із заступницею міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександрою Азархіною, керівником ГО «Агенція відновлення та розвитку» Олександром Солонтаєм та головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафою Найємом.

Опубліковано: 19 квітня 2024, 15:43
Останні новини