Оголошення

Звіт про роботу народного депутата України Михайла Гаврилюка (9 сесія, вересень 2018 – січень 2019)

Шановні українці, після завершення девятої сесії Верховної Ради України VIII скликання я, як народний депутат України, звітую перед Вами про свою роботу.

Законотворча діяльність

За період восьмої сесії став співавтором 8 законопроектів, спрямованих на удосклналення системи надання соціальних послуг та 149 правок до Закону України «Про соціальні послуги».

Зокрема, за час дев’ятої сесії було прийнято Закон про внесення змін до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» щодо посилення соціального захисту учасників боротьби за незалежність України у ХХ столітті, а також Закон України «Про соціальні послуги», який передбачає забезпечення захисту прав осіб, які отримують соціальні послуги, розширення повноважень місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з питань організації надання соціальних послуг за місцем проживання осіб, які отримують такі послуги.

За даними електронної та письмової реєстрації, присутність на пленарних засіданнях – 100%.

Робота в Комітеті у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю

З грудня 2014 року займаю посаду заступника голови Комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю.

Впродовж дев’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання було проведено 9 засідань комітету, на яких розглянуто 27 питань.

З вересня 2018 р. по січень 2019 року було подано до Верховної Ради України 4 висновки по законопроектах, з опрацювання яких Комітет визначений головним.

Верховною Радою було прийнято 4 Закони України та 1 Постанову ВРУ, головним з опрацювання яких став Комітет у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю.

У рамках роботи Комітету за звітний період було опрацьовано близько 550 звернень громадян і громадських організацій та 3 запити на публічну інформацію.

Депутатська діяльність

За період з вересня по січень мною було направлено 69 депутатських звернень до органів державної влади, органів самоврядування, прокуратури та поліції на звернення громадян  та громадських організацій.

За час дев’ятої сесії проведено 48 особистих прийомів громадян. Питання, з якими звертались, стосувались переважно надання земельних ділянок, матеріальної допомоги, покращення рівня соціально-економічного розвитку населених пунктів та допомоги в лікуванні. Усі звернення опрацьовано: більшість питань вдалось вирішити позитивно, решта перебуває у процесі вирішення.

За час дев’ятої сесії Верховної Ради України мною було організовано 15 екскурсій до Верховної Ради України для учнів, студентів, вчителів та викладачів 95 виборчого округу. Також відзначив нагородами кращих працівників, громадських активістів та молодих науковців Києво-Святошинського району.

З метою соціально-економічного розвитку 95 виборчого округу у другому півріччі було залучено кошти на такі потреби:

• реконструкцію дошкільного навчального закладу «Барвінок» по вул. Балукова, 2-а в с. Крюківщина Києво-Святошинського району. Роботи виконано, дитячий садок успішно функціонує;

• закупівлю комп’ютерної техніки та меблів для Ірпінського державного коледжу економіки та права по вул. Університетській, 31, м. Ірпінь;

• будівництво багатофункціонального спортивно-ігрового майданчика в парку по вул. Європейській у м. Вишневому Києво-Святошинського району Київської області;

• будівництво станції очистки води на водопровідній насосній станції № 4, розташованої за адресою: вул. Білогородська, 63, м. Боярка, Києво-Святошинського району.

Нагадую, що в кожному населеному пункті у приміщеннях місцевих рад є скринька «Для листування з М. В. Гаврилюком», де можна залишати свої звернення. Там знайдете також контактний номер телефону, за яким можна в терміновому порядку вирішити наболілі питання. Також всю інформацію щодо контактних даних можете отримати на сайті ВРУ або у приміщеннях місцевих рад.

Я щиро дякую всім, хто бере активну участь у житті своїх міст та сіл, звертається зі скаргами та пропозиціями, допомагає порадами та вказує на прогалини, адже в єдності – наша сила. Попереду ще чимало роботи, яка потребує не тільки роботи депутата, але й підтримки громадськості, тому переконливо прошу Вас, шановні громадяни, про небайдужість, зворотній зв’язок та співпрацю!

Опубліковано 28 січня 2019, 17:03