Оголошення

Презентація проектів авторами – «Бюджет участі 2018»

У суботу, 9 грудня, о 14.00 в сесійній залі Боярської міської ради за адресою: вул. М. Грушевського, 39, у рамках «Бюджету участі в місті Боярка 2018» автори проведуть презентацію власних проектів.

Презентація проектів авторами – це вже традиційна практика, яку використовують інші міста-учасники Громадського проекту.

«Бюджет участі в місті Боярка 2018» стане першим в нашому місті, під час якого автори зможуть представити громадськості власні ідеї. Жителі Боярки зможуть детальніше ознайомитися з проектами та поставити запитання особисто авторам.

Форма презентації проектів – вільна. На розсуд самих авторів це може бути доповідь, презентація в PowerPoint, фото та відео кейсів – уже успішно реалізованих проектів в інших населених пунктах. Автори можуть запрошувати незалежних експертів та представників компаній, які мають готові рішення тощо.

Нагадуємо, що триває голосування на «Бюджет участі 2018». Тому під час презентації боярчани матимуть змогу проголосувати за вподобані проекти відразу на місці. Для голосування з собою необхідно мати паспорт, а для громадян без реєстрації в місті Боярка – також і документи, що засвідчують проживання, навчання або проходження служби на території міста.

Опубліковано 05 грудня 2017, 14:36