Новини

Зі святом наших героїв!

У середу, 6 грудня, в актовій залі Боярського НВК «Гімназія –ЗОШ І ст.»  відбувся урочистий концерт до Дня Збройних Сил України. Почесними гостями вечора стали військовослужбовці-боярчани та їхні сім’ї. Концерт став можливий завдяки ініціативі та організаційній роботі захисника України, учасника АТО Ігоря Міщенка та сприяння виконавчого комітету Боярської міської ради.

Привітальне слово до побратимів сказав воїн АТО, начальник військово-облікового бюро Сікорський Володимир Антонович, а маленький Назарій Антипов розчулив присутніх віршем «Моя Україна».

До вітань приєдналися солісти оркестру головного управління Національної гвардії Василь Касенич та Олена Єрсак-Касенич разом із сином Яном. До слова були запрошені полковник у відставці, композитор та виконавець Володимир Нечипорук і боєць батальйону «Айдар», автор і виконавець, Ян Апріль.

Серед пісень про козацьку вдачу, війну, генерала Кульчицького та полеглих українських воїнів, лунали пісні про вічні цінності життя: родину, кохання, щастя. Танцювальні номери для гостей виконали вихованці Боярської міської школи мистецтв «Арт Денс Престиж» (керівник Олександр Сушилін).

На завершення вечора спеціаліст 1 категорії відділу з питань освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту Мар’яна Слєпова від імені міського голови Олександра Зарубіна вручила подяки всім учасникам святкового концерту.

Усіх українських воїнів, котрі загинули у боротьбі за Україну, вшанували хвилиною мовчання.

6-го грудня українці вітають всіх службовців української армії з Днем Збройних Сил України. Іще більшої актуальності та соціальної гостроти цей день набув через події на сході країни, у зоні «АТО».

 

 

Опубліковано: 07 грудня 2017, 14:20
Останні новини