Новини

Затверджено об'єкти капітального ремонту

20 вересня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Боярської міської ради. Термінового розгляду чекали питання щодо проведення капітальних ремонтів ряду будинків у Боярці.

Як пояснили фахівці відділу з питань житлово-комунального господарства, транспорту та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Боярської міської ради, 13 вересня на сесії Боярської міської ради було ухвалено Програму підтримки ОСББ. Цією програмою передбачено, що кожне ОСББ міста може отримати кошти на реалізацію своїх проектів. Але ці проекти мають бути затвердженими на засіданні виконкому.

На позачергове засідання було винесено питання про затвердження таких об’єктів: «Капітальний ремонт інженерних мереж системи централізованого опалення житлового будинку по вул. Молодіжній, 72-а» житлово-будівельному кооперативу «Електрон-2»;

«Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку за адресою: м. Боярка, вул. Гоголя, 50-а (заміна віконних блоків на металопластикові та відновлення укосів на сходових клітинах)»;

«Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку за адресою: м. Боярка, вул. Полярна, 10 (заміна віконних блоків на металопластикові та відновлення укосів на сходових клітинах)».

Також було розглянуто питання щодо погодження схеми розміщення майданчика для паркування автотранспорту за адресою: вул. Шевченка, 99; про організацію та забезпечення безпеки дорожнього руху на дорозі по вул. Сільгосптехнікум.

Виконком погодив фізичним особам підприємцям здійснення тимчасової виїзної торгівлі та тимчасового розміщення атракціонів під час святкування Дня міста. Начальник КП «БГВУЖКГ» Віктор Камінський наголосив, що в подальшому заяви від підприємців, які бажають здійснювати виїзну торгівлю тощо, слід приймати на розгляд до строго визначеного терміну. Адже не всі підприємці, які отримали дозвіл на проведення діяльності під час масових заходів, встигають укласти договори з КП «БГВУЖКГ» про вивезення сміття. І це навантаження потім лягає на плечі комунальників. Члени виконкому погодились із цим зауваженням.

Опубліковано: 21 вересня 2018, 17:47
Останні новини