Новини

З Днем медичного працівника!

За даними Головного управління статистики в Київській області на 10 000 населення припадає 84 одиниці медичного персоналу. Але Боярка в цьому плані особлива. У Боярці розташовані п’ять закладів, не враховуючи приватну практику, які відповідають за охорону здоров’я не лише міста, а і всього району та області: Боярська центральна районна лікарня, Київська обласна дитяча лікарня, Київський обласний протитуберкульозний диспансер, лінійна амбулаторія та Києво-Святошинське районне управління Головного управління Держсанепідемслужби в Київській області. А ще варто згадати медичний персонал дитячих садочків, шкіл та Київського обласного Будинку дитини. Це сотні лікарів та персоналу, це тисячі пацієнтів щодня та сотні тисяч пацієнтів щороку. Це щоденна напружена боротьба за наше з вами здоров’я та життя.

16 червня в Україні відзначають День медичного працівника — професійне свято працівників галузі охорони здоров’я. Проте лікар це не лише професія, це покликання, це вміння знаходити в собі сили боротися, витримувати надлюдські навантаження, це брати на себе відповідальність за життя інших. Кожен день для медика — це виклик.

Міський голова Олександр Зарубін та заступник міського голови із соціальних питань Тетяна Кочкова від імені Боярської міської ради та всієї громади привітали працівників закладів охорони здоров’я Боярки зі святом. Квіти та нагороди за професійні досягнення - це невеликий вияв поваги до вашої професії та подяка за сумлінну роботу, ціну якої нам важко навіть уявити. Крім наснаги, здоров’я та щастя, головне, що бажаємо всім медикам, щоби ті зміни, які відбуваються сьогодні в державі та галузі нарешті змінили на краще вашу буденну працю, адже коли ви відчуєте ці зміни — їх відчуємо всі ми: звичайні пацієнти, боярчани та всі українці. Зі святом!

Опубліковано: 14 червня 2019, 13:41
Останні новини