Новини

Видихнути із себе війну і вдихнути спокій і тишу

По-родинному теплий і затишний захід відбувся 6 грудня у Києво-Святошинському ЦСПР для волонтерів та учасників АТО. Свято організували працівники центру за підтримки Боярської міської ради та громадських організацій ветеранів АТО та волонтерів.

Важкі випробування, що випали на долю нашої країни, проявили суть людей, яких називають волонтерами. Велике і щедре серце, відкрите людям, рука, простягнута на допомогу, здатність почути та миттєво відгукнутися – так можна охарактеризувати наших волонтерів.

Директор центру Ангеліна Лахтадир, вітаючи присутніх з Днем Збройних Сил України та Днем волонтера, зазначила, що недаремно ці свята в календарі знаходяться поруч. Адже у перші дні російської агресії саме волонтери першими подали руку допомоги українським воякам і підтримують їх досі.

Увазі присутніх було представлено два відеопроекти, які підготували працівники ЦСПР. Учасників АТО попросили відповісти на питання: чи лікує час? А також розповісти про своє повернення до мирного життя. Відповіді військовослужбовців лягли в основу відео. Чомусь запам’яталась одна з них: потрібно видихнути із себе війну і вдихнути спокій і тишу.

Цього дня було багато подарунків, нагород, подяк і грамот. Зокрема, за кошти міського бюджету Боярська міська ДЮСШ придбала настільні ігри для учасників АТО: шахи, шашки, доміно, нарди.

Живе спілкування під гітару, спільне виконання волонтерських пісень та чаювання надихали на спогади, а ще на нові спільні проекти та плани. З цим у людей доброї волі проблем не буває.

Опубліковано: 07 грудня 2018, 12:14
Останні новини