Новини

«Відселенці» подякували владі

Боярський міський голова Олександр Зарубін 20 березня зустрівся з «відселенцями», які постраждали від дій забудовника ДП «Дніпровський круг».

Цього разу зустріч для міського голови була приємною. Люди прийшли подякувати за вирішення їх питання, яке тривало понад десятиліття.

У розмові з боярчанами Олександр Зарубін наголосив: «Було докладено дуже багато зусиль заради вирішення питання щодо забезпечення вас житлом. Тому я неодноразово накладав вето на рішення Боярської міської ради щодо введення в експлуатацію будинку по вул. Білогородській, 51. Намагався комплексно вирішити і ваше питання. Завдяки реалізації програми, розробленої спільно з районною владою, вдалося нарешті поставити крапку в історії «Дніпровського кругу».

Нагадаємо, що на пленарному засіданні позачергової 52 сесії від 23.11.2018 року прийнято рішення № 52/1759 «Про надання коштів у вигляді субвенції районному бюджету з бюджету м. Боярка для виплати грошової компенсації громадянам, які постраждали внаслідок невиконання забудовником ДП «Дніпровський круг» своїх зобов’язань», відповідно до якого Боярська міська рада вирішила виділити кошти у вигляді субвенції з міського бюджету до районного бюджету в сумі 1 000 000 грн. для виплати грошової компенсації громадянам, які постраждали внаслідок невиконання забудовником ДП «Дніпровський круг» своїх зобов’язань шляхом перерозподілу коштів загального фонду міського бюджету в межах планових асигнувань та укласти з Києво-Святошинською районною радою угоду про передачу коштів загального фонду міського бюджету у вигляді субвенції для виплати грошової компенсації громадянам, які постраждали внаслідок невиконання забудовником ДП «Дніпровський круг» своїх зобов’язань.

Опубліковано: 08 квітня 2019, 14:31
Останні новини