Новини

Відбулося перше весняне засідання клубу людей поважного віку «Патефон»

20 березня у Боярському будинку культури відбулося весняне засідання клубу людей поважного віку «Патефон». Так, як зустріч відбулась у Міжнародний День щастя, то й лейтмотив заходу був саме такий: все, що робить людей щасливими.

Вихованиці вокальної студії «Зорепад» Боярського будинку культури на чолі з Наталією Горенко виконували веселі веснянки, пісні про радість і любов. Сама Наталія Горенко теж заспівала про вічне почуття кохання. Народний хор «Надія» подарував боярчанам зворушливе виспівування творів Тараса Шевченка, пісні про кохання та жартівливі пісні. Традиційно керівник хору, Анатолій Пузир, акомпонував на баяні усім бажаючим приєднатись до музичних вітань.

Поетеса Тетяна Зубкова так надихнулася атмосферою зустрічі, що написала та зачитала вірш-експромт про «Патефон». Свої поетичні твори також читали боярський поет Степан Демченко та поетеса з Малютянки Любов Осипенко.

На засідання клубу людей поважного віку «Патефон» також завітали депутати Боярської міської ради – Сергій Ірклієнко та Геннадій Рашковський. Звісно ж, прийшли не з пустими руками, а зі щирими вітаннями та весняними подарунками – вазонами з ніжними весняними квітками.

Сергій Ірклієнко зізнався, що на зустрічі «Патефону» вперше, але тепла і дружня атмосфера не залишила його байдужим.

Опубліковано: 21 березня 2018, 11:59
Останні новини