Новини

Відбулась творча зустріч з Володимиром Яворівським

У великій залі готельно-ресторанного комплексу «Екватор» 3 січня відбулася зустріч з видатним письменником, громадсько-політичним діячем та лауреатом Державної премії імені Тараса Шевченка Володимиром Яворівським.

Володимир Яворівський – відомий український письменник та політичний діяч. Родом з села Теклівка, що на Вінниччині. Закінчив Одеський державний університет імені Мечникова. Веде свою радіопередачу під назвою «20 хвилин з Володимиром Яворівським». Володимир Олександрович у 2001-2011 роках очолював Національну спілку письменників України, член Національної спілки журналістів України.

Темою творчої зустрічі стала презентація нового роману «Повість про княгиню Ольгу». Саме цим романом Володимир хотів розказати про розумних, сильних та видатних українських жінок, що вплинули на історію України.

Зачитавши останню главу з роману під назвою «Звана вечеря Ісуса». Володимир почав відповідати на питання присутніх у залі.

«У літературу я потрапив завдяки Михайлу Стельмаху, а депутатом Верховної ради України став випадково», – відповів пан Володимир на одне із питань.

На зустріч прийшли жителі міста, друзі письменника та поціновувачі його творчості. Присутніх пригощали гарячим чаєм та кавою, що сприяло приємній атмосфері. Під кінець творчої зустрічі гості могли придбати книгу автора з його автографом.

«Жодне радіо чи телебачення ніколи не замінять зустрічі з автора зі своїми читачами», – зауважив Володимир Яворівський про цю творчу зустріч.

Опубліковано: 05 лютого 2019, 15:41
Останні новини