Новини

У Боярці встановлять 100 камер відеоспостереження з автофіксацією порушень ПДР

У Боярці встановлять сучасні камери відеоспостереження з функцією фотофіксації порушень правил дорожнього руху. Таке рішення було прийнято 8 лютого на засіданні виконавчого комітету Боярської міської ради. Рішення «Про затвердження загальної схеми розміщення камер відеоспостереження в м. Боярка» прийняли відповідно затвердженої  програми «Безпечне місто» на 2018 рік.

У першу чергу камери будуть встановлені на складних перехрестях та у місцях активного руху транспорту. Нові камери з автофіксацією порушень ПДР з’являться на головних автошляхах міста, в історичній частині Боярки, на виїздах із Боярки, залізничних переїздах, Білогородському колі.

Протягом І кварталу 2018 року планується формування проектно-технічного завдання для влаштування системи відеоспостереження та виготовлення проектно-кошторисної документації на виконання робіт. Проведення конкурсу на виконання робіт та власне встановлення камер відеоспостереження відбудеться у ІІ кварталі 2018 року.

Після проведення всіх необхідних робіт і запуску системи в дію, моніторинг та нагляд за об’єктами відеоспостереження буде здійснюватися черговим у черговій частині Києво-Святошинського району Національної поліції України в Київської області. 

Програмою  «Безпечне місто» на 2018 рік передбачено встановлення 94 камер відеоспостереження. Встановлення сучасних камер відеоспостереження покликане покращити оперативне реагування на дорожньо-транспортні події та небезпечні ситуації та підвищити рівень  дисципліни учасників дорожнього руху.

Програма  «Безпечне місто» направлена на підвищення безпеки в місті та є ефективною і необхідною як для територіальної громади в цілому, так і для правоохоронних органів, як певна запорука забезпечення громадського порядку, охорони об’єктів міської інфраструктури, та безпеки дорожнього руху. 

Опубліковано: 16 лютого 2018, 10:40
Останні новини