Новини

У Боярському краєзнавчому музеї відбулась творча зустріч Сергія Мороза і Наталії Горенко

10 березня у Боярському краєзнавчому музеї відбулась творча зустріч із музикантом Сергієм Морозом та співачкою Наталією Горенко.

Під акомпанемент Сергія Мороза Наталія Горенко виконала романси та кантрі-пісні на вірші українських поетів, зокрема боярських. Лунали також пісні на слова і музику самого Сергія Мороза.

Кожній пісні передував поетичний уривок, який створював відповідну атмосферу. Твори, які були виконані на творчому вечорі, Сергій Мороз та Наталія Горенко готували півтора роки.

Серед митців, які завітали на творчу зустріч: Павло Баламаджі, Олександр Малінченко, Андрій Ткаченко, Андрій Коваленко, Олена Новаковська, Олена Дем’янова та інші. Присутні привітали Сергія Мороза та Наталію Горенко з дебютом дуету та високо оцінили майстерність музикантів.

Сергій Мороз - Лауреат премії ім. Василя Стуса та низки всеукраїнських та зарубіжних музичних фестивалів, голова ГО «Боярське об’єднання музикантів «Адлібітум».  Наталя Горенко - співачка, керівник вокальної студії «Зорепад» Боярського будинку культури.

Опубліковано: 11 березня 2018, 10:47
Останні новини