Новини

Терпсіхора завітала до Боярки

Класифікаційні змагання зі спортивних бальних танців «Кубок Боярки» відбулись 9 грудня на базі Боярського НВК «Гімназія-ЗОШ І ст.».

Організатор змагань – Боярська міська дитяча школа мистецтв за фінансової підтримки Боярської міської ради та особистого сприяння Боярського міського голови Олександра Зарубіна.

На змагання приїхали 387 учасників – представники одинадцяти клубів з різних міст: Боярки, Вишневого, Києва, Бучі, Василькова, Калинівки, Краматорська, Броварів.

На один день спортивна зала гімназії перетворилась на царство Терпсіхори з танцполом, зонами для глядачів. Звуки музики підсилював барабанщик Ярослав. І це було круто.

Учасники змагань демонстрували свою майстерність у стандартній та латиноамериканській програмах. Вікова категорія – від найменших бебі до дорослих танцюристів.

Призи, дипломи, кубки, сльози радості та розпачу – все як під час будь-яких змагань.

Танцюристів перед початком змагань привітали міський голова Олександр Зарубін та заступник міського голови Тетяна Кочкова. Їм випала честь вручати кубки та дипломи за командні змагання.

Віденський вальс, квік-степ, джайв, ча-ча-ча – мелодії змінюють одна одну. Дівчата у яскравих платтях, хлопці у фраках, горда постава, точні рухи. За всім цим спостерігала поважна суддівська бригада.

Танцювальний день у Боярці тривав з ранку і аж до самого вечора. Кожен з учасників сприйняв свою порцію слави та успіху з символічного кубку міста Боярка.

Опубліковано: 11 грудня 2018, 14:17
Останні новини