Новини

Свято тисяч дитячих усмішок

Для того, щоб 1 червня, у День захисту дітей, побачити стільки усмішок на дитячих обличчях, дорослим довелося добряче попрацювати. Впродовж дня парк ім. Шевченка став епіцентром свята для боярської малечі.

На великій сцені свої таланти демонстрували творчі колективи міста. Ведучі концерту Дарина Кочкова та Назарій Антипов допомагали створити святкову атмосферу.

У концертному марафоні, що тривав з 13-ої години, взяли участь вихованці Боярської міської школи мистецтв, ЦТМ «Оберіг», Боярської дитячої школи мистецтв, міського будинку культури, а також вихованці спортивних секцій з боксу, бойового гопака, команди черліденгу «Актив-Чер» та команди «Вітаміни» з Боярського академічного ліцею «Лідер».

З головної сцени на адресу дітей та їх батьків звучали привітання від Боярського міського голови Олександра Зарубіна та гостя міста Володимира Карплюка.

Другим центром дитячої уваги став контактний зоопарк зі свійськими тваринами: баран, ослиха, коні та кози радісно відгукувалися на увагу малечі, яка впродовж усього дня намагалася пригостити та погладити їх.

Цього дня малеча розважалася та навіть отримувала подарунки: ще на одній локації розташувались волонтери ГО «Нові обличчя», де дітей пригощали безкоштовним морозивом та проводили для них ігри. Безліч позитивних емоцій викликало паперове шоу.

Та чи не найбільше діти чекали на завершення святкової програми. Адже організатори обіцяли щось феєричне. Всі, хто не полінувався ритмічно рухатись під звуки музики, стали переможцями танцювального флешмобу, а також отримали заповітні пакунки з холі-фарбами. За командою ведучих десятки кольорових струменів вилетіли з дитячих долонь. Усі кольори веселки осіли на дитячих обличчях та зачепили небайдужих і найсміливіших батьків.

Дитячі усмішки стали винагородою для організаторів.

Приємно, що цьогорічне свято мало і соціальний аспект. Впродовж всього дня проводився збір коштів на підтримку юного боярчанина Максима Вигорніцького. Минулого року під час тренування хлопець сильно травмував ногу і вже переніс 13 операцій. Небайдужі боярчани відгукнулися на заклик про допомогу, тож до скриньки було зібрано 4 645 грн.

Опубліковано: 03 червня 2019, 17:07
Останні новини