Новини

Секрет молодості – новорічний «Патефон»

Різдвяно-новорічне засідання клубу людей літнього віку «Патефон» відбулось 14 січня у великій залі готельно-ресторанного комплексу «Екватор». Велелюдне зібрання чекало свята, і організатори – Боярська міська рада та працівники міського будинку культури – не розчарували численних гостей.

Цього дня перед старшим поколінням боярчан виступали юні та дорослі артисти. Народний козацький ансамбль «Горлиця» та аматорський хор «Надія» наповнили залу колядками та щедрівками. Діти завзято колядували, викликаючи щирі усмішки у глядачів. Звучали пісенні та віршові привітання.

Деякі відомі колядки та щедрівки присутні співали разом з артистами. У залі панувала невимушена атмосфера, чому сприяло частування від Боярської міської ради.

Боярський міський голова Олександр Зарубін привітав з Різдвом та Новим роком усіх присутніх. Приємним сюрпризом стали подарунки, які отримали усі, хто сидів у залі.

Вже традиційно засідання завершилося запальними танцями. Після цієї веселої гостини боярчани літнього віку поверталися легко, наче скинули по парі десятків років. Адже людське життя змістовне та яскраве у будь-якому віці.

Опубліковано: 15 січня 2019, 13:26
Останні новини