Новини

Привітали ліцеїстів з Днем Збройних Сил України

6 грудня на плацу Навчально-оздоровчого комплексу Київського військового ліцею імені Івана Богуна пройшло святкування Дня Збройних Сил України. З професійним святом захисників України привітали голова Києво-Святошинської райдержадміністрації Мирослава Смірнова, голова Києво-Святошинської райради Вадим Гедульянов та заступник міського голови Боярки Тетяна Кочкова.

Як повідомляє http://ks-rda.gov.ua/, серед почесних гостей - учасники АТО, воїни-інтернаціоналісти, волонтери, громадські та культурні діячі.

Керівник навчального закладу, полковник Петро Потєхін подякував голові РДА та голові райради за підтримку. «Надзвичайно щасливий, що у нас є такі друзі. Коли б я не звернувся до керівництва району, вони завжди знаходять час і можливість, щоб допомогти», – зазначив він.

У цей день лунало багато теплих слів привітань. Найкращі курсанти отримали відзнаки, найдосвідченіші викладачі – подяки за дуже непросту, але чи не найважливішу роботу – виховання свідомих українців.

«Щаслива, що сьогодні ми святкуємо цей день саме тут, серед людей, якими пишається Україна, – нашими сильними, непереможними захисниками, ще зовсім юними, але вже такими мужніми вихованцями цього прекрасного закладу. Бажаю у цей день здоров’я, мудрості, Божого благословення, радості і незламності духу. Вірю, що лише разом однією великою українською родиною ми зможемо навести лад у нашій державі», – привітала усіх Мирослава Смірнова.

У свою чергу Вадим Гедульянов побажав усім українцям перемоги над усіма ворогами: як зовнішніми, так і внутрішніми. «Цей день є символом відродження української армії. За останні декілька років ми усі дуже виросли. Я бажаю, щоб у подальшому цей стрімкий розвиток не зупинявся, а наша країна процвітала і ставала багатшою духовно та економічно. Знаю, що разом ми усе зможемо», – звернувся голова райради.

Разом керівництво району вручило подяки найсумліннішим курсантам, а також очільнику навчального комплексу Петру Потєхіну за небайдужість до проблем і потреб закладу, за бажання його розвивати, за любов і піклування до кожної дитини, яка тут навчається.

Окрім того, привітали зі святом усіх учасників святкового заходу військовий комісар району Олег Гончарук та голова Києво-Святошинської районної організації УСВА Лариса Козленко. Військовий комісар наголосив, що завдяки єдності влади, громади та військових у районі сьогодні змінюється мислення людей, їх ставлення до армії. З’являється розуміння того, що своїм мирним життям ми завдячуємо нашим військовим, які відвойовують цілісність і суверенітет України.

Після урочистостей на усіх учасників заходу чекав святковий, сповнений патріотизму і творчості концерт за участі найкращих виконавців району, області та країни.

Опубліковано: 08 грудня 2017, 11:13
Останні новини